Direct mail versturen

Goedkoper uw direct mail versturen via Roskam Verzendhuis

Uw direct mail versturen via Roskam verzendhuis

Direct mail versturen

Wellicht zet u als vele MKB- bedrijven en instellingen direct mail in om de interactie met uw organisatie en of merk te vergroten. Meestal is direct mail versturen een goede eerste stap interactie met uw doelgroep op te roepen. Bij Roskam verzendhuis adviseren wij de organisaties die direct mail versturen via onze organisatie altijd om kritisch te kijken naar hun mailinglijst. Wellicht is het nodig om deze lijst te up daten of om deze uit te breiden. Het opschonen en eventueel het verrijken van uw database komt effectiviteit van uw DM ten goede.

Beschikt uw organisatie nog niet over een mailinglijst? Dan kan Roskam verzendhuis u hierin faciliteren door het aan te leveren van data. Zo kijken wij met menig ondernemer, marketeer, communicatieadviseur, directie secretaresse mee om samen de juiste mailinglijst samen te stellen.

Wat is direct mail?

Direct mailings zijn er in verschillende soorten en maten. Wel hebben zij allen het doel om d.m.v. een gericht ingezette campagne een gewenste response op te roepen bij een vooraf gespecificeerde doelgroep. Een goede direct mailing bestaat uit 2 onderdelen. Dat is 1, informeren en 2 richting geven waar de ontvanger aanvullende informatie kan vinden. Het rechtstreeks behalen van uw “sales” doelstellingen kunt u meestal niet bewerkstelligen met een DM middel. Een direct mail bevat hier simpelweg niet voldoende informatie voor.

Bekende voorbeelden van direct mailing zijn:

  • Verkoopbrieven
  • Brochures
  • Proefpakketjes
  • Relatiegeschenken
  • Korting coupons
  • Loyalty programma’s
  • Cash and refund programma’s.

Waarom is direct mail versturen interessant?

Zoals u al heeft kunnen lezen zijn er een aantal voordelen die direct mail versturen met zich meebrengt. Maar wat zijn de voordelen van direct mail ten opzichte van andere promotionele middelen? Het grootste voordeel is de attentiewaarde van een direct mail via een postverzending. Wanneer je als organisatie tegenwoordig een direct mail campagne inzet waarbij de doelgroep benaderd wordt via een poststuk dan concurreert u met minder partijen om de aandacht van de ontvanger. Met DM vergroot u vaak naast de leesbaarheid u bespaart vaak zelfs op de kosten.

Wilt u meer weten over het versturen van direct mail??

Neem dan contact met Roskam verzendhuis op! Op basis van onze kennis en ervaring adviseren wij u graag bij het opzetten en inzetten van uw direct mail campagne. Uiteraard doen wij u graag een passende offerte zodat u wellicht kunt besparen op het verzenden van uw DM.