Handmatig verpakken

Onze verpakkingsbedrijf ondersteunt ook graag uw organisatie!

Handmatig verpakken, het is 1 van onze specialiteiten

Handmatig verpakken

Roskam verzendhuis kan eigenlijk ieder type organisatie !ondersteunen bij hun verpakkingsproces. Van MKB organisaties tot aan beursgenoteerd tot aan (semi)overheidsinstellingen. Ook zijn de verpakkingsdiensten die wij aanbieden uitermate geschikt voor incidentele verpakkingsklussen. Zo ondersteunen wij meerdere organisaties bij hun marketingcampagne en bieden wij een oplossing voor organisatie die te maken hebben met een seizoen piek.

Ook voor gespecialiseerde verpakkingsopdrachten

Heeft u een kleine oplage, een incidentele oplage, of heeft u niet alledaagse wensen voor het verpakken van uw producten? Ook dan kunt u terecht bij Roskam verzendhuis. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee om zo kostenbesparend mogelijk uw inpakwerkzaamheden uit handen te nemen.

Is uw organisatie toe aan het inschakelen van verpakkingsorganisatie?

Hoe weet u wanneer het tijd is om een inpakbedrijf als Roskam verzendhuis in te schakelen voor uw inpakwerkzaamheden? Om u te helpen inzicht te krijgen in deze vraag geven wij aantal vragen die u kunnen helpen tot een goede keuze te komen..

  1. Kunt u het productieproces loskoppelen van het inpakken. Met andere woorden, heeft producten die direct na het productieproces ingepakt dienen te worden. Denk bijvoorbeeld maar aan de houdbaarheid van voedingsmiddelen. Uiteraard hygiƫne maatregelen kunnen ook in rol spelen.
  2. Welke volumes verwacht u? Wat zou het kosten om de kennis, middelen en kunde vrij te maken of in huis te halen om het verpakken “zelf te doen”. En heeft dit gevolgen voor de focus van uw organisatie.
  3. Mocht u te maken krijgen met boven verwachting hoge afnames, zou organisatie dit aankunnen en wat zou dit kosten aan middelen?
  4. Heeft u voldoende kapitaal beschikbaar voor het uitbesteden van opdracht aan een verpakkingsbedrijf en welke werkzaamheden en randvoorwaarden kan deze organisatie u bieden? U kunt hierbij denken aan inkoop van verpakkingsmateriaal. warehousing, transport en uw retourlogistiek.

Heeft u vragen over handmatig verpakken of over onze organisatie?

Wellicht bent u er nog niet uit of het uitbesteden van uw inpakopdracht iets is voor uw organisatie. Mocht dit het geval zijn, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij gaan namelijk graag met onze (potentiele) opdrachtgevers het gesprek aan. Dit geeft de mogelijkheid tot het scheppen van duidelijkheid en uiteraard tot een nadere kennismaking.